![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 16.03.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pytanie odnośnie konstrukcji linków. Czy istnieje jakiś łątwiejszy sposób na tworzenie tablic w GET? Tutaj jest prosty przykład:
Mam taki adres url: serwis[samochody][daewoo][lanos]=1&serwis[samochody][daewoo][matiz]=2 To stworzy nam taką strukturę: Kod Array ( [serwis] => Array ( [ssamochody] => Array ( [daewoo] => Array ( [lanos] => 1 [matiz] => 2 ) ) ) Moje pytanie czy istnieje jakiś krótszy zapis url aby efekt był taki sam? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 16.03.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie rozumię powodu przenoszenia - nie jestem laikiem i znam trochę php. Wracając do tematu - Zależy mi na takiej strukturze tablic jaką przedstawiłem lecz jaki widzimy zapis url jest trochę przydługi i zdublowany, dlatego chciałbym się dowiedzieć czy jest jakaś możliwość aby go skrócić zachowując taką strukturę jaka jest.
Dziękuję za próbę pomocy ale nie jest ona dla mnie gdyż ja chcę dowiedzieć sie czegoś na temat struktury urli oraz argumentów z parametrami, które można wykorzystać Ten post edytował Obelisk 16.03.2016, 18:02:05 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 07:27 |