![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 655 Pomógł: 73 Dołączył: 2.05.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Yep...
temat rzeka, wiadomo. Jednak powiem krótko - kumpel potrzebuje zabezpieczyć swój komputer tak, że jak ktoś mu go gwizdnie to nic nie zrobi itp. Po prostu ma być imba pod każdym względem - i technicznie sprzętowo i "tutorial co i jak dla gościa". Cena nie gra roli. Wiem, że to dziwny temat... chodzi o jakieś szyfrowania dysku, pamięci, dostępu, nie wiem. Słabo się znam na tym. Są takie usługi czy to raczej "idź pan i nie wymyślaj"? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 31.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja bym dospawał łańcuch do dysku i scalił go z kręgosłupem właściciela, to chyba możliwie najbezpieczniejsza opcja haha.
A z tym niebezpiecznikiem, to można poważnie pomyśleć, skoro cena nie gra roli. Może to tylko jakiś mały procent ludzi znających tematykę, natomiast mogą być chętni. Od razu artykuł sobie o tym napiszą, a przyłożą się solidnie, bo są wystawieni na oczy tysięcy czytelników. Właściwie, to jest to dosyć ciekawy temat, jestem ciekawy na jakich rozwiązaniach przystanie właściciel komputera Ten post edytował Terrorizer 16.03.2016, 11:23:28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 06:24 |