![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć. Chciałbym przedstawić Wam serwis [ciach] Na stronie dostępne są filmy i seriale online, za darmo, bez limitów i bez reklam, także te najnowsze (dostępne w sieci).
Serwis jest responsywny, czyli można przeglądać stronę i oglądać filmy oraz seriale również na urządzeniach mobilnych (smartfony, tablety). Na każdej podstronie jest wyświetlany trailer losowego filmu, co może pomóc w wybraniu/znalezieniu jakiegoś filmu dla użytkownika, oraz wyświetlane są widgety (Polecane filmy, Ostatnio oglądane, Aktorzy, itp.). W serwisie znajdziecie także Quizy, Typy (coś vs. coś), Soundtracki z filmów, Kolekcje filmowe (zbiory, listy filmów podzielone na różne tematy) i Czat do popisania (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Główną ideą serwisu jest łatwe i szybkie wyszukiwanie filmów według danej tematyki, dlatego filmy będą tagowane i jest do tego również zakładka "Kolekcje filmowe" - tagowanie jest bardzo czasochłonne, dlatego najpierw uzupełniana jest baza filmów, później stopniowo będą te filmy tagowane. Np. szukasz filmu o opętaniach, egzorcyzmach, zombie, postapokalipsie, itd., to wchodzisz sobie w "Kolekcje filmowe" i przeglądasz dostępne listy i wyszukujesz z nich filmy, lub będzie można użyć odpowiednich tagów i nie trzeba pytać, szukać po googlach, forach (i czekać na odp.)... Na stronie znajduje się ok. 5500 filmów, ponad 20000 aktorów, ponad 100 seriali. Zalogowani użytkownicy mogę dodawać filmy i seriale oraz aktorów do ulubionych/obejrzanych/do obejrzenia, a także mają do dyspozycji również "Powiadomienia", które otrzymują, gdy zostanie dodany film/serial z naszym ulubionym aktorem, lub gdy zostanie dodany trailer lub odtwarzacz do naszego ulubionego filmu. Zapraszam [ciach] (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Powód edycji: [Daiquiri]: Usuwam link.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 417 Pomógł: 44 Dołączył: 23.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiesz, kwestia jest taka, że na twojej stroni ZNAJDUJE SIĘ kontent który JEST nielegalny. To czy komuś to odpowiada / nie odpowiada prywatnie to decyzja każdego z osobna, ale portal php.pl podejrzewam, że nie chce i nie powinien w jakikolwiek sposób "promować" takich witryn - nie ważne czy to jest w formie postu czy czegokolwiek.
Nie oszukujmy się, Twoja strona to nie strona typu filmweb tylko nazywając to wprost, jest to strona pozwalająca na nielegalne oglądanie nielegalnych kopii filmów. Co do Cytat Poczytajcie o sprawach kinomaniaka te portale tak czy inaczej są nielegalne i wykorzystują kruczki prawne (wynikające z tego, że prawo dotyczące usług w sieci w naszym kraju jest młode oraz niedoskonałe). Ja osobiście nie pochwalam piractwa, jestem twórcą oprogramowania i chciałbym, aby za moją pracę mi płacono. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 20:34 |