![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 393 Pomógł: 5 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: The.Luciferian.Doctrine.p df Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Jest mozliwe zarabianie od 1.5-10 tys. zlotych miesiecznie bez pracy - poswiecajac 3 dni na przeniesienie wszystkiego i poznanie obslugi oraz majac regularnie wysylac paczki.
~17 Marca 2016 wygasa serwer i wszystko przepada, więc dzwoń/ napisz sms: 570 425 996 i finalizujemy. |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 393 Pomógł: 5 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: The.Luciferian.Doctrine.p df Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
To co napisales jest oderwane od prawdy, bo:
Ja to widzę ciut inaczej - sprzedajesz pomysł i domenę. Reszta nie ma w tej chwili wartości bo: W sklad sprzedazy wchodzi/ sprzedaje: - pelny serwis www.testynarkotykowe.pl/ - wlasna domena www.testynarkotykowe.pl/ (wlasnosc) - biznesplan calkowity wraz z planami rozwoju - dane do producenta, od ktorego byl sprowadzany towar w przeszlosci (Amerykanski producent majacy fabryki w Chinach) - wsparcie na miesiac po sprzedazy tak by Pan byl w pelni niezalezny. - serwer: ok. 150 zl/ rok --- to jest koszt wliczony w 3 tys. - strona: skoro ktoś Ci się włamał na serwer to pewnie jest takiej jakości, że lepiej tego nie publikować technicznie to nie jest wlamanie tylko zapewne atak dDOS tj.
czy tez przekroczenie zasobow serwera/ permanentne - biznes: i tak trzeba mieć swój, bo przecież żadnej spółki nie sprzedajesz 300zl/mc w Inkubatory [[a sprzedaje ktos koszty utrzymania firmy?/ nie. - zyski: nie widziałem na poparcie tej tezy żadnych wyników badań, więc uznaję to za klasyczne myślenie życzeniowe bylo [[pisalem]]. Cytat Tak jak pisalem wczesniej: jedyna stycznosc jaka mialem z "rzeczywistoscia" [[procz szkol]] to te 3 firmy jakie zadzwonily w ciagu 1.5 dnia i chcialy zamowic hurtowe ilosci (bo na sztuki mozna bylo zamowic przez strone) [[patrz: poprzednie posty]]. Byl takze ktos kto MIMO WIELKIEGO NAPISU: Zamkniete [[na stronie]] kupil mimo to [[11szt./ 70-80zl zysku]], bo zapomnialem zablokowac platnosci kartami kredytowymi. Patrząc teraz z perspektywy potencjalnego i zainteresowanego kupującego nie widzę żadnego powodu czemu miałbym na to wydać te 2 000zł. Jesli myslisz, ze koszt a) zdobycia producenta (testy co pierwszy raz zamawialem sampel [[czyli takie mini-zamowienie]] byly podrobami i po prostu byly do kosza [[a wez wlicz jeszcze do tego koszt zakupu narkotykow {ryzyko} jakie musisz zazyc {niektore po prostu nie podchodza} czy znalexc i Oplacic tych co biora, by sprawdzic [[+ koszta zakupu sampla i przesylki... dalej mam ciagnac? Domena wygasa za te 16 dni, więc wystarczy poczekać i kupić ją jak wróci do puli Tez bzdura, bo mam 2 telefony od ludzi jacy chca kupic / tylko / domene i placa 300-500 zl a nie jest to w moim interesie, bo mi jedynie wystarczy na nia: - http://www.roksa.pl/lpl/anons.php?nr=275644 (ooO potaniala, bo po 300zl byla [!]) , sklep można postawić korzystając z platformy Shoper.pl w promocji za 29zł/mc (348zł / pierwszy rok). Ta? a ustawienie sklepu? dodanie produktow? dodanie faqu? dodanie informacji? i inne ["szum"] --- [[spojrz na to raczej jako: Twoja praca/ jej wartosc]] Cały koszt za pierwszy rok zamyka się w kwocie 500zł - to 4 razy mniej niż Twoja oferta (która nota bene nie jest jakoś wyjątkowa). Jesli nie widzisz wartosci w tym co napisalem/ i.e. koniecznosci Wykonania+Pracy(Wlasnej) ktora jest de-facto zrobiona przeze mnie w 100% to zapewne zignorujesz ten biznes. W istocie zawsze mozna kupic przyczepe/ z wycieta szyba i sprzedawac z niej kebaby pod szkola. Zaprawde zapewne zarobisz te 50 zl dziennie na czysto, no ale te stanie --- i od sprzedazy pierwszego kebaba Twoj czas zaczyna tykac bo sanepid i inne. W tym biznesie [dla_mnie, czyli "dla {extremalnie} leniwych"] jedyne co trzeba zrobic to wejsc w adres {jest juz zapisany, w plikach po sprzedazy} tj. (IMG:http://testynarkotykowe.pl/3_.jpg) a kase masz na konto/ takie.proste/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 06:12 |