![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 393 Pomógł: 5 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: The.Luciferian.Doctrine.p df Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Jest mozliwe zarabianie od 1.5-10 tys. zlotych miesiecznie bez pracy - poswiecajac 3 dni na przeniesienie wszystkiego i poznanie obslugi oraz majac regularnie wysylac paczki.
~17 Marca 2016 wygasa serwer i wszystko przepada, więc dzwoń/ napisz sms: 570 425 996 i finalizujemy. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 393 Pomógł: 5 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: The.Luciferian.Doctrine.p df Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Tak sie sklada, ze w z zyciu zrobilem ok. 13 biznesow jakie mialy potencjal zysku. Niektore z tych pomyslow [[]] zarobily 20mln zl na czysto w ciagu 2 lat: z inwestorow --- nikt sie nie znalazl. Inne z kolei ogladalem lata pozniej (tez uderzalem z tym do potencjalnych ludzi z pieniedzmi i Zero...): w TV i czytalem o ich sukcesach...
Jedyny pomysl z jakim odnioslem sukces to ten gdzie [[nieznany]] znajomy wprowadzil sie obok i wylozyl poczatkowo malo kwote [bodajze 2000zl] na sciagniecie przeze mnie dopiero towaru a pozniej tez wylozyl [bodajze 4 tys. zl] jednak to co on wnosil to byla tzw. poduszka czyli wklad jaki pozwolil zdobyc to co potrzebne. Jedynie wtedy odnioslem znaczacy sukces finansowy w krotkim okresie czasu [[CV w : www.xernt.com/biznesplan.pdf]]. Wszystko jednak sprowadza sie do $$$ a wykluczone jest posiadanie 3/3 w 1 osobie tj. albo ktos ma kompetencje i sie rozwija albo zarabia [i w sumie nikogo to nigdy obchodzi]. Wciaz sa pomysly: Temat: WYNALAZEK Za 75 tys Zl Crodek Eliminujacy Kaca po Alkoholu jakie daja szanse na wzbogacenie jednak znowu wszytsko sprowadza sie do $$$ i [mojego] otoczenia. Jesli mialbym zakonczyc to wnioskiem [[zacytuje]]: Cytat - Ludzie nie chcą kupować czegoś co nie daje obecnie zysków. - Ludzie jak widzą kasę to inwestują, z kalkulacji nic nie ma. I to jest [obecnie] / martwa_strefa [strefa_smierci] / w jakiej tkwie (bo bez pieniedzy nie jestes w stanie uruchomic biznesu {brak jest po prostu takiej mozliwosci} a z kolei {wiekszosc zawsze postrzega takich ludzi jak ja jako "teoretykow" mimo iz posiadaja oni kompetencje na zrealizowanie tych biznesow i czesto przewyzszaja [tych z pieniedzmi]: kompetencjami w tych obszarach, tej dzialalnosci}. W podsumowaniu wychodzi na to iz "dostaniesz pieniadze/ inwestycje kiedy nie bedziesz ich potrzebowal" (cos jak w/ z kredytem w banku).
Tak to pewnie zawsze/ w wiekszosci wyglada z "waszej" perspektywy. Ja z kolei widze to tak, ze wiekszosc jest niewolnikami i jak ktos sklada cos przez lata do kupki (oszczedza) to zwyczajnie boi sie wejsc w cokolwiek (nawet jesli ryzyko tutaj w tym przypadku to 5 tys. Zlotych a w ciagu roku ok. 3 sie trafia jacy chca kupic {tutaj jest moj blad bo moglem to juz dawno puscic, tylko ze chcialem wiecej tj. 10-15.5 tys. minimum} wiec jest to wolne-od-ryzyka, w rzeczywistosci) Zawsze jest jednak ten sam problem [wciaz powracajacy]: brak kogokolwiek kto by $. Z tego powodu powiedzialem sobie, ze jesli bede cokolwiek mial stworzyc wlasnego to tylko za swoje pieniadze jakie sam/ badz z kims zdobede (lub ew. bede mial ZNAJOMEGO co juz wlozy pieniadze na dzielone konto). Jest jednak wystawione to co jest i dalej jestem utwierdzony w przekonaniu [[popartym dowodami, tj. poprzednie wpisy]], ze cale przedsiewziecie sie [znacznie] oplaci. 570 425 996/ 16 dni zostalo/// |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 00:43 |