![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: K-ce Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
jak wiadomo PiS jest za wprowadzeniem kary śmierci co wy o tym myślicie? ja jestem za . do GAZU z mordercami i pedofilami itp...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok, menele to offtopic, nie będe się kłócił
A życie ludzkie jest warte dużo więcej niż jakaś tam szkoda dla państwa. Nieporównywalnie więcej. Pamiętaj, że ludzie to nie narody, nacje itp. Nikt jako jednostka nie ma na czole namalowanej flagi, pod ubraniem nie widać ile ma pieniędzy, nie widać jaką pęłni role... bo każdy jest taki sam, każdy jest człowiekiem i życie każdego jest warte tyle samo. Więc jeżeli zabijesz prezydenta to nakład na kare za szkode dla państwa powinien być niezauważalny (szczerze mówiąc to wg. mnie wogóle nie powinno go być). Nie powinno się wartościować życia ludzkiego, gdyż jego wartość jest nieskończona, a pamiętaj, że nieskończoność powiększona/pomniejszona o ilekolwiek zawsze daje nieskończoność, czyli jest równa wartości poprzedniej. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 05:34 |