A co do "haczykow".
"Mialem oferty kupna jednak chcialem wiecej (10-15,5 tys.).
Teraz sprzedaje bo serwer wygasa i w rzeczywistosci to mam 7 zl w portfelu (o ile matka jeszcze nie ukradla).
Inwestor takze sie znalazl tylko ze chcial 50% albo mniej co musialem odrzucic gdyz za ok. 15 tys. zlotych inwestycji mysl o tym by oddawac polowe na zawsze byla po prostu mniej uczciwa (a ze wyszedlem w tamtym czasie z psychiatryka bylem po prostu zdatny do ZERO).
Jestem z takiej wiekszej wioski i szukalem pracy przez 3 miesiace: nikt mnie przyjal a jakakolwiek praca jest oddalona o conajmniej 25km co wydluzyloby czas o 3 godziny. Jesli mialbym sie przeniesc [[$$$/
//-
Jesli chodzi natomiast o druga czesc/
Te testy mialy byc przepustka wobec:
http://testynarkotykowe.pl/ z celem wprowadzeniem testów do szkół, tj. wysłano 1,000 listów do dyrektorów wraz z propozycją 20,000 zł rocznie wzamian za zamówienie (kwota przy średnim dla szkoły zamówieniu 50 tys. złotych)/ pieniądze w ostatniej chwili miały iść na szkołę zamiast do prywatnej ręki dyrektora przez co wydaje się iż projekt zakończył się niepowodzeniem,
Mimo, ze w ciagu 3 tyg. od umieszczenia strony {edit: zostala zaindeksowana w Google i w ciagu 1.5 dnia} pojawily sie zamowienia od jakiejs firmy prywatnej, szkoly jazdy, uniwersytetu to wszystkie odrzucilem {wtedy strone zawiesilem} i przeszedlem do kolejnego projektu.
Po latach chcialem zrestartowac biznes jednak juz bez pieniedzy --- inwestor nie znalazl sie w czasie, pozniej rzekomo byl 1 jaki chcial 50% lub [nieco] mniejszy procent jednak bylem juz zrezygnowany {zwlaszcza, ze wyszlem z psychiatryka w tym czasie po 3 miesiacach bycia faszerowanym: w depresji [od tych prochow] i bylem zdolny do Z-E-R-O {rodzina}};
/ obecnie sprzedaje by splacic dlug
///
Nawet jesli jest to zyla zlota to mam brak perspektyw na szybkie zrealizowanie tego. Jestem bez zadnych znajomych (wszyscy wyjechali) / rodzina pracuje by mnie zniszczyc / a innych opcji jest brak.
Co by Pan zrobil na moim miejscu?
"
2 tys. zlotych / tyle chce za to.
570 425 996 (pisz SMS/ czy dzwon)
17 Marca przepada wszystko bo serwer wygasa z nazwa
Ten post edytował AndyPSV 27.02.2016, 09:17:49