![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: K-ce Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
jak wiadomo PiS jest za wprowadzeniem kary śmierci co wy o tym myślicie? ja jestem za . do GAZU z mordercami i pedofilami itp...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
Cytat Aha i pamiętaj, że menel jest menelem z powodu pozycji społecznej jaką. Jest nim, ponieważ był słaby psyhicznie (czego nie możesz mu mieć za złe), ponieważ nie otrzymał pomocy, gdy jej potrzebował, ponieważ ludzie się od niego odwrócili jak zobaczyli, że próbuje przeżyć grzebiąc po śmietnikach, bo szef go wyrzucił, gdyż był za słaby (co mogło wynikać z tego, że nie miał wystarczająco pieniędzy na jedzenie i leki), bo żona go opuściłą i wywaliła z domu, bo to i tamto... Ale jedno jest pewne, jest menelem z powodu pozycji jaką mu wykreowaliśmy i do której go wpędziliśmy my, społeczeństwo. Mu jest źle przez nas. A teraz powiedz sobie szczerze, pomogłeś mu?, podałeś ręke?, zwróciłeś uwagę bahorom jak się z niego nabijały?, pomyślałeś, że może nie musisz przechodzić na drugą stronę ulicy? Widzisz ja, nigdy, dlatego przyznaje się, że ich krzywda jest tymbardziej moją winą, i podejrzewam, że Twoją też. Także nie wińmy nikogoś za coś, czego sami jesteśmy przyczyną, i nie odbierajmy mu z tego powodu prawa do życia i odczuwania. to co opisales to sie zdarza 1/100000, a reszta to sa menelami, bo chca nimi byc, i nie mozna tego tlumaczyc slaba psychika, i nie mozna **** ze nie maja pieniedzy na jedzenie na leki ... nie maja bo w 98% NIE CHCA MIEC, bo im sie nie chce robic, wola czas spedzic przy piwie czy winie pod blokiem i klac na innych skad ma taki samochud, skad ma tyle kasy etc. . Ile razy moi rodzice prubowali znalezc kogos do pracy, chociaz by kolo domu zeby skosil trawe, i co ?. W jednym dniu jak juz laskawie przyjdzie, da mu sie zarobic i juz 2 dni go nie ma bo musi to przepic. Albo idze do pracy, powiedzmy w jakim sklepie i za plecami szefa klnie ze musi na niego robic. Cytat poniewaz zycie ludzkie jest tyle samo warte, nie mozna powiedziec, ze zycie tego jest bardziej warte od zycia tamtego (i to są chyba poglądy Kościoła). tylko USA (i kazdym innym (prawie)) kraju inny wyrok otrzymasz za zabicie menela a np. prezydenta, bo co sie stanie jak zginie taki menel? spoleczenstwo ucierpi, panstwu cos sie stanie? a jak zabija prezydenta to jednak jest roznica, zginela glowa panstwa, i moga byc powazne nastepstwa tego. Ten post edytował invx 20.07.2004, 16:32:46 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 22:41 |