![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 1 Dołączył: 26.02.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Serdecznie,
Gryzę się już z tym kilka dni. Szukam, kombinuję na polskich i zagranicznych stronach, nic... Logistycznie niby wszystko łatwe i da się zrobić, jedna kiedy przychodzi do zmiany kodu wszystko to jak krew w piach. Przechodzę do rzeczy. Mam skrypt formularza, który zapisuje dane do pliku txt. W następnym skrypcie odczytuję to co się znajduje w tym pliku txt za pomocą tabeli. Jednym z pól formularza jest imię jakiejś osoby. Chciałbym aby jeśli ta osoba pojawia się po raz czwarty w tabeli (tzn. jeśli jest to już czwarty wiersz z jej udziałem) to niech cały wiersza ma czerwone tło. Skrypt jest podzielony na różne pliki, tzn. jeśli w formularzu wybierasz opcję plik1 to zapisuje do plik1.txt. Jeżeli wybierasz plik2 to zapisuje do plik2.txt. Zresztą sami zobaczcie plik wyswietlający. Bardzo proszę o pomoc...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 1 Dołączył: 26.02.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Działa, ale musiałem pokombinować. Pierwszy wpis jest wpisem numer 0. Dopiero drugi to 1. Dlatego pierwszy musi być testowy i dopiero od tego drugiego zaczyna się liczenie. I wtedy skrypt (dzielenie przez 3 i 4 nie działa, bo muszą być liczby 3,4 dalej 7,8 dalej 11,12....):
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 23:01 |