![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tych nowych w PHP zapraszam do pierwszego wpisu o PHP
programowanie.pro-website.pl/wiedz-wiecej/32/php-przedstawienie-jezyka Pozostałe osoby prosiłbym o ocenę wyglądu, stylu artykułu etc. z góry dziękuję za opinię (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tak jak napisałem cały blog jest w 100% napisany osobiście z wykorzystaniem Symfony2, jestem jeszcze początkujący ale powtórzenie sobie podstaw w taki sposób na pewno dobrze mi zrobi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował nospor 2.02.2016, 15:20:16 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 268 Pomógł: 254 Dołączył: 11.06.2009 Skąd: Świętochłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale Wy zacofani, serio. Zero CSS, template strings, reactive components – teraz całe strony się składa w super-hiper reaktywnych frameworkach JS-owych z uniflow i immutable stores (czy już mówiłem, że dzięki nim nie potrzebujemy tych śmiesznych baz danych?). Jakieś tam śmieszne HTML-e, CSS-y, backendy – na co to komu? JS – FTW!
Cytat Wiem że nie są wymagane, ostatnio się z forum dowiedziałem jak ktoś wstawił taki kod, jednak chyba na początku lepiej pisać tak? ogółem jest to wiele czytelniejsze Owszem, tylko że IMO trzeba grubą kreską oddzielić składnię języka od best practices – zwłaszcza w kursach. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 11:43 |