![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tych nowych w PHP zapraszam do pierwszego wpisu o PHP
programowanie.pro-website.pl/wiedz-wiecej/32/php-przedstawienie-jezyka Pozostałe osoby prosiłbym o ocenę wyglądu, stylu artykułu etc. z góry dziękuję za opinię (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tak jak napisałem cały blog jest w 100% napisany osobiście z wykorzystaniem Symfony2, jestem jeszcze początkujący ale powtórzenie sobie podstaw w taki sposób na pewno dobrze mi zrobi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował nospor 2.02.2016, 15:20:16 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 1 Dołączył: 24.12.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wchodze na bloga, patrze i strona przypomina mi te sprzed 20 lat.
Zaraz, zaraz, o czym jest ten wpis? HTML? To ja dziekuje postoje, skoro mam sie uczyc jak sie robilo strony 20 lat temu. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 965 Pomógł: 285 Dołączył: 19.06.2015 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wchodze na bloga, patrze i strona przypomina mi te sprzed 20 lat. Zaraz, zaraz, o czym jest ten wpis? HTML? To ja dziekuje postoje, skoro mam sie uczyc jak sie robilo strony 20 lat temu. Oświeć mnie proszę, w czym teraz robi się strony, skoro nie w HTML'u jak 20lat temu? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 14:31 |