![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tych nowych w PHP zapraszam do pierwszego wpisu o PHP
programowanie.pro-website.pl/wiedz-wiecej/32/php-przedstawienie-jezyka Pozostałe osoby prosiłbym o ocenę wyglądu, stylu artykułu etc. z góry dziękuję za opinię (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tak jak napisałem cały blog jest w 100% napisany osobiście z wykorzystaniem Symfony2, jestem jeszcze początkujący ale powtórzenie sobie podstaw w taki sposób na pewno dobrze mi zrobi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował nospor 2.02.2016, 15:20:16 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki na wstępie powiem że tylko mnie motywujesz, nie traktuję tego jako zrzędzenie bo wiem że prawdą jest to co piszesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Języka w sensie html (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) poprawię to może być nie zrozumiałe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Wiem że nie są wymagane, ostatnio się z forum dowiedziałem jak ktoś wstawił taki kod, jednak chyba na początku lepiej pisać tak? ogółem jest to wiele czytelniejsze Wartości atrybutów, powiem tak w html nie wiedziałem że można tak używać, w js zawsze dawałem też atrybut pomiędzy "" natomiast w css bez tego (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Zamienię opis meta charset z title, i w kodzie także, nie wiem czemu tak zapisałem, prawdopodobnie dlatego że zapisałem pierwszy title w którym specjalnie nie umieściłem polskich znaków bo wiedziałem co się stanie. Dzięki jak zwykle za uwagi <like> (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 15:18 |