![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli zwróci się do Was osoba posługująca się nickiem "divhler" (podaje linka do strony ertainers.com) absolutnie nie przelewajcie mu żadnych zaliczek. To oszust i naciągacz, nie dajcie się nabrać!
Sprawa jest już u prawnika. Szczegółami służę na priv. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 1 Dołączył: 19.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może i ja dodam coś od siebie ...
Mojej firmie zostało zlecone kilka zleceń od tego gościa : 1. Wykonanie kilku dodatków do strony z serialami online (wordpress) : - podpisałem z nim umowę ale do tej pory nie dostarczył mi wszystkich materiałów niezbędnych do działania. 2. Wykonanie poprawek do kalkulatora "blatów" w .Net - bez umowy gdyż kwota stosownie niższa 3. Stworzenie formularza zaczytującego formularz z providenta - nie ruszone 4. Poprawki w projekcie opartym o EasyLogin - gotowe. Wysłał mi niedawno dość spore zlecenie wykonania, serwisu RTV ale po wycenie cisza... A szkoda, bo tak pięknie przygotowanego briefu i opisu funkcjonalnego od klienta to jak żyję jeszcze nie widziałem! Nawet DataFlow diagram na kartce narysowany (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kontakt się urwał, zacząłem drążyć w Internetach aż trafiłem na ten wątek. Obecnie jestem w porozumieniu z firmą od Kalkulatora, jak się dowiedziałem Adam Hajnowicz zaproponował im kwotę 3x niższą od tej jaką ze mną ustalił! Po przesłaniu wersji demo i pobraniu zaliczki od klienta zniknął - urwał także kontakt ze mną i zmienił numer telefonu. Wszystkie dane z postów wyżej się zgadzają. Podpisał ze mną umowę i podbił pieczątką (zlecenia nie wykonam z wiadomych powodów). Chętnie dołączę się do pozwu zbiorowego. Kontaktował się z maila kontakt@alaincode.eu - ostatni mail z dnia 22.02.2016 o 18:45 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 21:41 |