![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam problem, stworzylem bazę danych, utworzyłem tabelę, wypełniłem danymi. Teraz mam zrobić tak, żeby za pomocą formularza wysyłało dane do tabeli oraz ich szukało.
Problem zaczyna sie gdy chce dodać poprzez formularz rekordy: kod formularza-dodaj.html i plik dodaj.php
i w tym pliku wyskakuje mi błąd "Parse error: syntax error, unexpected '"', '"' (T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING) in E:\xampp\htdocs\xampp\dodaj.php on line 25". A teraz z wyszukiwaniem: formularz szukanie.html i plik szukaj.php
i jak w xamppie uruchamiam plik szukanie.html wpisuje jakis rekord wyskakuje bląd: "IdImięNazwiskoData UrodzeniaNumer koszulkiPozycjaWzrostWaga'; while( $rekord = mysql_fetch_array($wynik) ) { echo ""; echo($rekord["id"].""); echo("". $rekord["imie"]."" ); echo("". $rekord["nazwisko"]."" ); echo("". $rekord["data_urodzenia"]."" ); echo("". $rekord["numer_koszulki"]."" ); echo("". $rekord["pozycja"]."" ); echo("". $rekord["wzrost"]."" ); echo("". $rekord["waga"]."" ); } echo ""; mysql_free_result($wynik); mysql_close($polaczenie); ?>" Prosiłbym o pomoc bo jutro mam oddać ten projekt a nie wiem o co chodzi ;/ Ten post edytował scyzor 9.02.2016, 15:11:37 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 965 Pomógł: 285 Dołączył: 19.06.2015 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to napisalem CI co zrobic w pierwszym. Brakuje kropki
W pliku szukaj.php spróbuj zamienic <? na <?php @edit średnika CI brakuje w 31 linijce przed }, czytaj bledy, wszystko jest napisane Ten post edytował kapslokk 9.02.2016, 15:23:38 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 14:38 |