![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2002 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem ze temat był juz na forum ale nie znalazłem w nim odpowiedzi która mnie interesuje.
Wyobraźcie sobie ze macie 700 zł (kupa kasy) i chcecie kupić cyfrówke. oczywiście dobrą i z niezłymi parametrami. co byscie poradzili - jaki model ? czy firmy takie jak trust sie nadają ? co myslicie o modelu trust 910z i czy ktos takowy posiada ? -------------------- co chciałes tu znalezc ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tylko 2.1MPix?? wydaje Ci sie ze to malo... zdjecia w wiekszych rozdzialkach niz 1600x1200 sa w normalnych warunkach niepotrzebne... z 1600x1200 mozesz zrobic odbitke 10x15cm bez straty jakosci, czyli troche wieksze niz standardowy rozmiar zdjecia. A jak nie chcesz w ogole wywolywac to juz tymbardziej Ci wiecej nie potrzeba. Naprawde aparat to nie tylko megapixele. To widac w reklamach najbardziej bo ludzie lubia wyzsze numerki, a to zwykle oglupianie. Sam zastanawialem sie nad A70, ale zmnienilem zdanie. A ze tansze apraty maja wiecej MPix to nie znaczy ze sa lepsze, wrecz przeciwnie, nikt nic za darmo nie robi, wiec cierpi na tym, jakze wazna, optyka aparatu, ktora ten Canon ma swietna w porownaniu do podonych cenowo aparatow z niby wiekszym MPix. A chyba niepotrzebne Ci zdjecia w 2048x1600 ktore maja jakosc duzo gorsza niz 1600x1200 w Canonie?
-------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 20:29 |