![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli zwróci się do Was osoba posługująca się nickiem "divhler" (podaje linka do strony ertainers.com) absolutnie nie przelewajcie mu żadnych zaliczek. To oszust i naciągacz, nie dajcie się nabrać!
Sprawa jest już u prawnika. Szczegółami służę na priv. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 4.02.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! No ludzie... 2 lata zaraz minie od tego wątku i koleś nadal robi "interesy"? Gdzie ten pozew zbiorowy? Czy tylko pojedyncze zgłoszenia poszły? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dziś puściłem ogłoszenie (tzn w środę). do sieci że szukam grafika i odezwał się "ów spec od wszystkiego". Oczywiście jak zawsze tak samo Gadka przez telefon, na luziki tłumaczenie co i jak, że posiada 60 osób w zespole... i 150 zleceń miesięcznie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Bardzo nalegał na otrzymanie zlecenia w postaci kodowania projektu dla mojego klienta a było to zlecenie pod Prestashop. A nawet zakoduje pod wszystko co będzie chciał klient. Po opowiadał jakie to inne cmsy są do kitu i nie radzi z nich korzystać. Takie mądrości. Od razu wydał mi się podejrzany dopiero sprawdziłem go jak wysłał z maila umowę do podpisania z klientem (bardzo dużo błędów stylistycznych ale cóż nie jest on podobno humanistą). Rozmowa była na Facebooku. Miałem wpłacić też zaliczkę nawet skusił się aby zrobić to właśnie poprzez umowę bo wpłacać na gębę nie zamierzam. Miałem to podpisać (albo mój klient) i on jako druga strona czyli
Cytat . Ertainers Adam Hejnowicz ul. Radomska 4/46,41-219 Sosnowiec,NIP:6443505305,REGON:243431795. . . . . . . . , zwanym dalej Zleceniobiorcą. (dane publiczne w KRS). I po tym wpłatę na jego konto. Od razu powiedział że gdy zrobimy razem jedno zlecenie opowie o tym bałaganie na jego temat... Zapaliła mi się czerwona lampka. Cytuje: Cytat a jakbys sie zgodzil na zaliczke wtedy bym pracowal wtedy na twoim serwerze i nie byłoby mozliwosci ze cb wykiwam" bo pewnie o to tobie chodzi Cytat wiem,ze bazujesz na sfabrykowanych opiniach w sieci ale kiedys ci to wyjasnie jak sie lepiej poznamy Więcej http://wklej.to/uAaio Chyba nazwał np ten wątek fabryką złych opinii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Za każdym razem dążył do tego aby potwierdzić że będzie miał to zlecenie i jest pewne że dojdzie do współpracy. Stanęło na tym że miałem spytać klienta czy chce to kodowanie pod Preste czy inny silnik (bo odradzał czarodziej Alain inne). Obecny mail to ten sam który został podany wyżej a.h.....@ertainers.com Ja też przez przypadek znalazłem ten wątek gdy w google wpisałem jego maila. Tak więc nie padlem ofiarą tego kolesia, a chciałem napisać tutaj że nadal jest aktywny.. @edit koleś jest w ch... szczery.. http://scr.hu/0q2lf/5pfkd http://scr.hu/0q2lf/ejt2m Ten post edytował webers 4.02.2016, 21:14:45 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 07:47 |