![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tych nowych w PHP zapraszam do pierwszego wpisu o PHP
programowanie.pro-website.pl/wiedz-wiecej/32/php-przedstawienie-jezyka Pozostałe osoby prosiłbym o ocenę wyglądu, stylu artykułu etc. z góry dziękuję za opinię (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tak jak napisałem cały blog jest w 100% napisany osobiście z wykorzystaniem Symfony2, jestem jeszcze początkujący ale powtórzenie sobie podstaw w taki sposób na pewno dobrze mi zrobi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował nospor 2.02.2016, 15:20:16 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ad 1. tak też przypuszczałem, ale bardzo sobie tym zawężasz grono odbiorców, pomijając fakt ze Windows to masa niepotrzebnych problemów.
ad 2. chodzi o fakt, że piszesz zawsze, jak zawsze to nie ma wyjątków ad3. owszem zgadzam się ale to nie wynika z kontekstu, a w dodatku dajesz zupełnie nie ważny powód, bo są naprawdę istotniejsze ad4. ja wszystko rozumiem, ale dawać na wstępie coś co nie działa, nie zachęca. Dlatego daje się hello world bo to zawsze zadziała. ad5. ale ja nie mówie że tak nie jest, ale nie ma informacji o podstawowym pliku który sie tworzy w nowym projekcie, można zrobić cały kod nie wychodzac z index.php na początek ad6. myślałem bardziej o disqus, bo fb nie każdy musi mieć, dodatkowo nie każdy chce podpisywać sie pod tym imiennie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 23:43 |