![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tych nowych w PHP zapraszam do pierwszego wpisu o PHP
programowanie.pro-website.pl/wiedz-wiecej/32/php-przedstawienie-jezyka Pozostałe osoby prosiłbym o ocenę wyglądu, stylu artykułu etc. z góry dziękuję za opinię (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tak jak napisałem cały blog jest w 100% napisany osobiście z wykorzystaniem Symfony2, jestem jeszcze początkujący ale powtórzenie sobie podstaw w taki sposób na pewno dobrze mi zrobi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował nospor 2.02.2016, 15:20:16 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Com
ad1. Nie napiszę o innych rozwiązaniach bo sam takowych nie używam/ nie potrafię, jednak mam teraz drugiego kompa i zamierzam na nim postawić linuxa i go ogarnąć (BTW mam 2 certyfikaty na niego a i tak go nie znam :-o ) ad2. Masz na myśli ustawianie w htaccess? innych sposobów nie znam ale powtórzę po co nacisk na taką rzecz dla osoby początkującej? ad3. Każdy może poszukać własnego edytora, dla siebie, ja podałem ten z którym ja zaczynałem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ad4. Enter musiał się wkraść, nie chciałem wstawiać dłuższego kodu dlatego połączenie jest zasysane (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) o wszystkich tych funkcjach będzie później ad5. Co jeżeli użytkownik da inną nazwę pliku i odpali sam localhost? lepiej jak podałem taki przykład na start aby się nie dziwił czemu nic się nie dzieje ad6. Tak muszę zmienić te komentarze, ew podepnę wtyczkę od face, i pomyślę nad przebudową tej całości parę rzeczy brakuje, parę powinno być inaczej (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dzięki za wypowiedź! Commander W skrócie, część z Twoich uwag wyjaśniłem wyżej, dobre praktyki, moja ciemna strona... ja dalej nie rozumiem czemu tego menu nie mogę zbudować tak jak lubię (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) rozumiem stosować menu oparte na liście jeżeli mam menu rozwijane, ale w innych przypadkach, poprawię wpisy o których mówisz, teraz czekam (tak jak zalecałeś na forum.miroslawzelent.pl aby poprawić interpunkcję aż pewna osoba się tym zajmie...) Co do ogólnej treści, nie wiem jak to zrobić aby miało spójną całość z chęcią bym napisał dłuższy wpis poruszająć więcej rzeczy aby miało to jakiś sens, tylko wtedy ciężko o dobry tytuł postu... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 14:09 |