![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 419 Pomógł: 5 Dołączył: 7.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chciałem zapytać jak to u was wygląda ?
Kiedy znajdujecie czas na sport, kiedy projekt jest na etapie zakończenia i liczy się każda godzina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ? Zauważyłem że im więcej poświęcam czasu na sport tym mniej chce mi się spędzać czasu przy komputerze i odwrotnie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 419 Pomógł: 5 Dołączył: 7.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam właśnie taki problem że gdy sporo czasu spędzam przy kompie to ciężko mi się oderwać - brak motywacji.
Ogólnie sport to świetna sprawa można się rozładować (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam właśnie taki problem że gdy sporo czasu spędzam przy kompie to ciężko mi się oderwać - brak motywacji. Ogólnie sport to świetna sprawa można się rozładować (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bardzo pomaga planowanie planowanie tygodnia z góry - wyznaczasz sobie co w danym tygodniu i kiedy będziesz ćwiczył. Niby oczywista sprawa, ale zapisz sobie że np. w środę o 19 biegasz i już środę zaczynasz z nastawieniem, że musisz się, ze wszystkim wyrobić do 19-tej. Fajne są też "umilacze" - ja kiedyś średnio lubiłem trening na trenażerze (kręcenie rowerem w pokoju przez 90 czy 120 minut wymaga silnej psychiki ;-) ), ale potem trafiłem na fajną usługę https://www.trainerroad.com i teraz treningi na trenażerze są moimi ulubionymi ;-) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 00:18 |