Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Sport a programowanie
ZenekN

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam, chciałem zapytać jak to u was wygląda ?
Kiedy znajdujecie czas na sport, kiedy projekt jest na etapie zakończenia i liczy się każda godzina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ?

Zauważyłem że im więcej poświęcam czasu na sport tym mniej chce mi się spędzać czasu przy komputerze i odwrotnie.

Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
ZenekN

-----

Ja mam właśnie taki problem że gdy sporo czasu spędzam przy kompie to ciężko mi się oderwać - brak motywacji.
Ogólnie sport to świetna sprawa można się rozładować (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
+Quote Post
athabus

-----

Cytat(ZenekN @ 3.02.2016, 14:05:13 ) *
Ja mam właśnie taki problem że gdy sporo czasu spędzam przy kompie to ciężko mi się oderwać - brak motywacji.
Ogólnie sport to świetna sprawa można się rozładować (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Bardzo pomaga planowanie planowanie tygodnia z góry - wyznaczasz sobie co w danym tygodniu i kiedy będziesz ćwiczył. Niby oczywista sprawa, ale zapisz sobie że np. w środę o 19 biegasz i już środę zaczynasz z nastawieniem, że musisz się, ze wszystkim wyrobić do 19-tej. Fajne są też "umilacze" - ja kiedyś średnio lubiłem trening na trenażerze (kręcenie rowerem w pokoju przez 90 czy 120 minut wymaga silnej psychiki ;-) ), ale potem trafiłem na fajną usługę https://www.trainerroad.com i teraz treningi na trenażerze są moimi ulubionymi ;-)
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 6.10.2025 - 00:18