![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: K-ce Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
jak wiadomo PiS jest za wprowadzeniem kary śmierci co wy o tym myślicie? ja jestem za . do GAZU z mordercami i pedofilami itp...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja zagłosowałem za karą śmierci, ale sam do końca nie wiem...
Z jednej strony gorsze jest dożywocie niż śmierć, ale przypomniała mi się sytuacja z fałszywymi alarmami: kiedyś co chwila mówili w TV, że ktoś zadzwonił do szpitala/szkoły itp., że mają bombę itp. (u mnie na osiedlu były 3 fałszywe alarmy). Ale gdy sąd wziął, i dla przykładu skazał jednego wyrostka na ileśtam lat więzienia (juz nie pamiętam ile) to wszystko ucichło. Nic nie słychać o żadnych fałszywych alarmach. To samo mogłoby być z karą śmierci. Wziąć jakiegoś zbrodniarza, "ukręcić mu łeb" a wszystko nagłośnić w TV, a jestem pewien, że przestępczość spadłaby chociaż o kilka %, i nie mam tu na myśli kradzieży wódki przez pijaków ale przawdziwej przestępczości typu morderstwa itp. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 07:26 |