![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2002 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem ze temat był juz na forum ale nie znalazłem w nim odpowiedzi która mnie interesuje.
Wyobraźcie sobie ze macie 700 zł (kupa kasy) i chcecie kupić cyfrówke. oczywiście dobrą i z niezłymi parametrami. co byscie poradzili - jaki model ? czy firmy takie jak trust sie nadają ? co myslicie o modelu trust 910z i czy ktos takowy posiada ? -------------------- co chciałes tu znalezc ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rowniez jestem zdania, ze jak sie pakowac w aparat i ma byc porzadny to tylko firm, ktore sie tym zajmuja profesjonalnie (Canon, Kodak, Olympus, Minolta etc.).
Nie bede orginalny jesli powiem, ze do 1000zl nie ma nic lepszego jak Canon A60, ktorego sam jestem szczesliwym posiadaczem. Namowilem tez ostatnio kolege, ktory mial tylko 600-700zl do dyspozycji, zeby dozbieral/pozyczyl i kupil tego canona i teraz jest mi za to wdzieczny. Ostatnio ceny apratow polecialy sporo w dol, wiec nowego A60 mozna kupic nawet za 800-820zl, za taka cene to nie ma sie co zastanawiac. -------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 21:33 |