![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem z działaniem kodu. Mianowicie chodzi o to że drugie MYSQL_QUERY w funkcji usuwania nie bardzo się wykonuje. Prześledziłem kod parę razy i nie widzę błędów. Czy możecie mi pomóc? Wytknąć błędy itd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie zaczynam - dopiero wróciłem po na prawdę długiej przerwie. Muszę ponownie się wgryźć. I uwaga teraz najlepsze - właśnie sobie uświadomiłem że nie potrzebowałem tych zmiennych w stringu w ogóle bo datę i godzinę zapisuje w osobny rekord w bazie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mimo wszystko dzięki bo założenie tego tematu usprawni moje pisanie w przyszłości.
Mam jeszcze jedno pytanie do Ciebie. Mam taki kod
I teraz - $r[1] - wyświetla ID grup do których należy użytkownik (np. 1,5,9). Kod który podałem pokaże mi ID zapisanych grup - a jak wyświetlić nazwy tych grup które zapisane są w innej tabeli? Myślałem na kolejnym while'm ale czuje że to może się źle skończyć :/ Nie zaczynam - dopiero wróciłem po na prawdę długiej przerwie. Muszę ponownie się wgryźć. I uwaga teraz najlepsze - właśnie sobie uświadomiłem że nie potrzebowałem tych zmiennych w stringu w ogóle bo datę i godzinę zapisuje w osobny rekord w bazie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mimo wszystko dzięki bo założenie tego tematu usprawni moje pisanie w przyszłości. Mam jeszcze jedno pytanie do Ciebie. Mam taki kod
I teraz - $r[1] - wyświetla ID grup do których należy użytkownik (np. 1,5,9). Kod który podałem pokaże mi ID zapisanych grup - a jak wyświetlić nazwy tych grup które zapisane są w innej tabeli? Myślałem na kolejnym while'm ale czuje że to może się źle skończyć :/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 02:16 |