![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem z działaniem kodu. Mianowicie chodzi o to że drugie MYSQL_QUERY w funkcji usuwania nie bardzo się wykonuje. Prześledziłem kod parę razy i nie widzę błędów. Czy możecie mi pomóc? Wytknąć błędy itd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuje za szybkie i proste wyjaśnienie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Wracając do swojego kodu - dziękuje ci zbawco za ten prosty acz zaj***iście przydatny (napisany przez Ciebie) poradnik (nazwał bym go bardziej kopem w tyłek dla tych co robią bajzel w kodzie).
Znalazłem błąd i usunąłem go. Powodem mojej udręki były ' ' nie potrzebnie osadzone przed zmienną (cały string był w cudzysłowach podwójnych) Więc nie tak:
A tak:
Dziękuję ci bardzo za szybką i efektywną pomoc - a twój poradnik dużo wniesie do mojego programowania (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 17:29 |