![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 439 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2010 Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
Witam
Potrzebuję wyczyścić cache po edycji dokumentu, jak to programowo zrobić? Jest takie zdarzenie np: dla listenera gdzie po zapisie mogę cache wyczyścić? Może ktoś podpowie jak i gdzie to najlepiej zrobić? Mam takie funkcje do tego:
I potem w użyciu:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 439 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2010 Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
Chodzi o to że jak utworzę dokument to ma się dla niego stworzyć ścieżka taka tylko dla niego, tam jest jego controller, template jakieś inne parametry.
A jak zrobię ścieżkę typu domena.pl/firma/{_slug} to dla wszystkich dokumentów mam to samo. Dlatego nie mogę przewidzieć co wpisać na sztywno do np: routing.yml i potem to wskazywać tylko dokumentowi. Mam interfejs gdzie tworzę sobie ścieżki zapisuję do bazy i potem wskazuje dokumentowi taką ścieżkę, i cały ambaras jest o to, że to nie trafia do keszu bo loader działa tylko raz, dopiero jak się kesz usunie to zasysa ścieżki. Tak to wygląda mniej więcej |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 21:32 |