![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chciałbym was prosić o pomoc. Mam skrypt php który łączy się z bazą danych i wyświetla wyniki na stronie, chciałbym dowiedzieć się co i gdzie muszę dodać aby po kliknięciu np w uid sortowało mi po kolei numerki, po kliknięciu w Imię alfabetycznie ukladało imiona tak samo z nazwiskami a date chronologicznie o to moj skrypt php z góry dziękuje za pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 2 Dołączył: 3.04.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli skorzystałeś z mojego 'kodu', przyznam, że pomysł pana z którym wcześniej chwilę się męczyłeś, był bardziej rozbudowany, ponieważ posiadał opcję sortowania rosnąco i malejąco, w chwili gdy mój sortuje tylko w jedną stronę. Dlatego, jeżeli zależy Ci na tej funkcji, polecam kontynuować poprzedni dialog.
Swoją drogą Rad11, gratuluję jubileuszowej liczby postów! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 1000. @edit Podsyłam na pw rozwiązanie, z możliwością sortowania w obie strony. Ten post edytował DamianRastMan 10.01.2016, 18:05:52 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 14:54 |