![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Potrzebuję po wpisaniu danych do formularza pierwszego (widoku pierwszego) aby wyświetliły się one w nowym widoku ( już bez żadnych okienek gdzie można coś wpisać) na końcu ma być tylko guzik akceptuj który przesyła to do bazy danych. Niestety nie wiem gdzie popełniam błąd. I nie mogę przesłać tego do widoku drugiego (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) index.php :
pierwszy.html.php (pierwszy widok)
Ten post edytował Mimi 30.12.2015, 00:35:35 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W pierwszym poście jeszcze nie wiedziałam, że muszę to zdefiniować ale później już to robiłam. Podobnie w następnych postach mam średnik.
Wyrzuciłam te linijki i już działa i ładuje się widok pierwszy. Kiedy wpiszę dane otwiera się widok drugi (jeszcze go nie zrobiłam więc wyświetla się czysta strona). Na razie znowu wyrzuca błąd, że nie spodziewa się elsa po wklejeniu linijek 7-11. Jeszcze co jest źle ale postaram się znaleźć błąd. Kiedy zakomentuję else oraz include 'form.html.php'; działa dobrze
Ten post edytował Mimi 31.12.2015, 01:37:54 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 16:58 |