![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2008 Skąd: Działoszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
strona wyświetla (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) ? "Video ID � � � � � � � � � � � � � � � � � � � : 0 chuuuj ������������������� : 0 Format � � � � � � � � � � � � � � � � � : MPEG-4 Visual...." żadnym str_replace - nie da sie (dodałem skopiowany plik do bazy i z bazy wybieram go i szukam i nie znajduje podobnieństwa) dodam też że to nie może być coś prostego gdyż może mi usunąć znaki z wyrazów w których były polskie znaki np. chrząszcz wygląda jak chrz�szcz więc nie może usuwać z wyrazów... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2008 Skąd: Działoszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niee nieee
google od wczoraj daje mi te same wyniki - w ascii przeskanowalem z pare krzaczków czy kodowaniem są jednakowe ale nic nie zmieniło (nie wykrywa podobnieństwa) np. krzaczek w ascii jest na pozycji 0 i na 65533 jak i na 55624 .... kodowanie to nic co by mi pomogło, potrzebuje tylko skryptu, który wywali mi te krzory powiedzmy ze skopiowałem coś co było już zakrzaczone Ten post edytował MaciekDZN 29.12.2015, 10:06:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 17:31 |