![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: K-ce Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
jak wiadomo PiS jest za wprowadzeniem kary śmierci co wy o tym myślicie? ja jestem za . do GAZU z mordercami i pedofilami itp...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 560 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2003 Skąd: Kwidzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(invx @ 2004-07-15 19:41:25) 4. a czy ty zawsze taki swiety byles ? nigdy nie popelniles jakiegos bledu ? i czy twoi bliscy, twoja rodzina, twoi przyjaciele, od razu stwierdzili, ze nie jest czlowiekiem, ze nie powinienes w ich swiecie zyc, ze nalezy Cie "co najmniej zabic" ? (z calym szcunkiem jesli bylo inaczej) nie bylem i nie jestem ale nigdy nikogo nie zabilem! a to jest roznica!! jesli ty nie widzisz roznicy pomiedzy morderca, zlodziejem, i menelem (ktory tez lamie prawo pijac wino pod sklepem czy w praku, bo to miejsca publiczne) to twoja spraw. Istnieje cos takiego jak waga popelnionego czynu. nie twierdze zeby zabijac wszystkich, go kazda sprawa jest inna ale jesli gosc zabija starsza osobe bo nie ma na nowy dres albo tak zeby zobaczyc jak to jest, to sory kolego ale ktos taki jest dlamnie przegrany. Nie mozna generalizowac ale chodzi mi o to ze osoby ktore popelnily nejewiesza zbrodnie z zimna krwia, nie majac zadnych wyrzutow sumienia nie powinny zaslugiwac na poblazliwosc. Ktos powiedzial ze zabicie mordercy to tez zbrodnia, a ja powiem "Cel uswieca srodki!" Ten post edytował Kinool 17.07.2004, 09:07:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 08:58 |