![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 13.11.2003 Skąd: Legionowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem że może to idiotyczne ale mam całkowiet zaćmienie.
Wywołując stronę przy użuciu użytkownika i przycisku w ten sposób: echo '<form action="index.php" method="POST">'; echo '<input name="text" type="hidden" value="1">'; echo '<input style="WIDTH: 100px" type="submit" name="S" value="Popraw">'; echo '</form>'; przekazuje jej pewne informacje niejawnie. TO JEST FAKT Ja chciałbym wywołać stronę prosto ze skryptu i też przekazać informacje niejwnie lecz nie używając sesji ani COOKIE. Czy jest to w ogóle możliwe. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 636 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No nie wiem czy pomysl z formularzem jest udany... Bo na przyklad jakys chcial wkleic link taki na forum, ktory jest de facto linkiem do funkcji js...
Gdyby sie uprzec mozna takie cos zrobic, ze np. byla by onload funckcja spawdzajaca czy w adresie nie ma jakiegos znaku, czy lancucha ktory by powodowal wyslanie formularza... Jednak tym sposobem wracamy do punktu wyjscia czyli adresu bez zmiennych... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 07:13 |