![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam takie zapytanie:
Jeśłi w tytule jest średnik (angielski tytuł) '... can't' to wiadomo wywala błąd. Próbowałem zamienić na " :
Wtedy dodaje mi do bazy zamiast tytułu po prostu nazwę smiennej $tytul. Jak usunę całekim cudzysłowy to też jest lipa. Próbowałem je jakoś escapować w stylu \"$tytul\", ale to też nie działa. Jak w takim razie to przerobić, żebym mógł dodawać angieslkie stringi do bazy zawierające średnik ' ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wywala pełno błędów, dla przykładu:
5 errors were found during analysis. A comma or a closing bracket was expected (near "(" at position 101) Unexpected token. (near "Danish" at position 102) Unexpected token. (near "Symphony" at position 109) Unexpected token. (near ")" at position 117) Unexpected token. (near ")" at position 118) MySQL zwrócił komunikat: Dokumentacja #1584 - Incorrect parameters in the call to stored function 'mysql_real_escape_string' |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 12:17 |