![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2015 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cześć wam.
Zaczalem uczeszczac na studia informatyczne 1 stopnia. Poziom jest mizerny, watpie zeby mnie czegos tam konkretnego nauczyli. Jak myslicie, isc drogą kursy w domu i zdobywanie certyfikator, ze sie ogarnia jakis jezyk czy wymordowac te 3 lata? Jaka jest wieksza szansa na znalezienie pracy? Dzieki z gory za odp (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ten post edytował Niveri 17.10.2015, 15:54:48 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 884 Pomógł: 231 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja studiowałem inżynierię środowiska a pracuję jako programista PHP. Tylko dlatego że miałem nadzieję na zmianę branży. Czy te studia przydają się? Oczywiście, ale tylko teoretycznie, różne algorytmy, szczególnie związane z różnymi obliczeniami, są łatwiejsze do ogarnięcia i człowiek ma pojęcie na co trzeba zwracać szczególną uwagę.
Ale tak jak ktoś powiedział, wymagające projekty dają nam największy rozwój, tak naprawdę, dotyczy to każdej dziedziny z jaką się stykami. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 05:52 |