![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mój skrypt, który pobiera content i dodaje go do BD, po paru chwilach i dadaniu od kilku do kilkudiesieciu rekordow wywala się i wyświetla:
Internal Server Error 500 W skrypcie mam ustawiene: set_time_limit(0); brak .htaccess Co może być powodem, że to się wywala ? (w error_log nic nie widzę a na innym serwerze nie ma tego problemu) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rzeczywiście coś było w logach i porblem napeawiany - już nie ma tego błęd 500, ale skrypt i tak się zatrzymuje po jakichś 1-3 minutach
Mam plik php.ini w etc/php5/apache2 oraz jakby osobno dla każdej domeny w: /var/www/vhosts/system/domena/etc Rozumiem, że najważniejszy jest ten dla danej domeny ? (jak go skasuje - restart apache - to i tak wszystko działa, ale rozumiem, że wtedy korzysta z głównego) dobrze kombinuje ? Tak czy inaczej coś powoduje zatrzymanie skryptu po pewnym czasie. Co oprócz set_time_limit i max_execution_time może mieć na to wpływ ? Ten post edytował tzar 22.11.2015, 19:41:42 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 08:16 |