![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: K-ce Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
jak wiadomo PiS jest za wprowadzeniem kary śmierci co wy o tym myślicie? ja jestem za . do GAZU z mordercami i pedofilami itp...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 560 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2003 Skąd: Kwidzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat jestem za, ale tylko w tedy, kiedy dana osoba, po raz kolejny popelnia dany czyn karalny, ... tzn. co? mamy pozwolic zeby jakis debil zabil kolejna osbe i dopiero wtedy pomyslec i cos z nim zrobic?? Resocjalcacja to bajka! moze da sie zresocjalizowac nastolatkow co jeszcze nie maja poprawnych wartosci, dzialali pod wplywem impulsu i nie maja sieczki pod czaszkam mozna im wskazac "dobra droge" ale nie goscia ktory wsiada do pociagu z mysla ze kogos zabije bo to moze byc fajne, albo dla 10 zl! osobiscie wolabym te osby (bo nie sa to dlamnie ludzie) odczuli ze popelnili fatalny glad, najwiekszy w swoim zyciu, utrata ich wlasnego zycia to dlamnie zbyt malo bo ich ofiary zapewnie cierpialy znaczenie wiecej i dluzej! szybka smierc byla by dlanich zbyt wielka nagroda! niestety w polsce nie ma nwet jakichs obozow pracy czy czegos takiego a wiezienie to nic innego jak dlugie wakacje, wiezniowie nic nie robia tylko pakuja na silowniach i nazekaja na jedzenie! na jednego wieznia jest wydawane wiecej pieniedzy niz na dziecko w domu dziecka!!! i to jest zdrowe!! kur.... ale jestem wnerwiony jak o tym mysle. niestety w polsce jast jak jest, kazdy wie ale kara smierci byc powinna!!! moze co niekotrzy by pomyslei a jesli nie sa myslacy to nie satnowili by juz zagrozenia! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 00:37 |