![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 681 Pomógł: 28 Dołączył: 14.08.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Panowie, mam kod:
Proszę o sprawdzenie czy kod jest dobrze napisany i jeżeli zawiera niepotrzebne lub przestarzałe funkcje to proszę o naprowadzenie mnie. Ponadto chciałbym dodać do classy zmienną $classy jeżeli wybrałem dany język. Reasumując wybrałem język polski dodaje mi do class="lang_act" pozostałe języki class="lang" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 681 Pomógł: 28 Dołączył: 14.08.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Pyton_000 to ja wiem, że za wybrany język odpowiada mi zmienna $language_page.
ale chciałbym to jakoś wkomponować w pętle for gdzie mam wyświetlone flagi i ten język który został wybrany to flaga będzie miała inną classe.
tylko, przecież tu nie może być pl bo to przecież może tyczyć się każdego języka. a nie nas*am ifów (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Drugim problemem jest to, że chce do flagi do adresu dodać index.html jeśli ktoś wszedł główną domenę. Bo to teraz wygląda tak domena.pl/pl <- a tu muszę dopisać index.html , ale nie może być na stałe, bo jak ktoś wybierze start to adres jest domena.pl/index.html :-) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 00:04 |