![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2015 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cześć wam.
Zaczalem uczeszczac na studia informatyczne 1 stopnia. Poziom jest mizerny, watpie zeby mnie czegos tam konkretnego nauczyli. Jak myslicie, isc drogą kursy w domu i zdobywanie certyfikator, ze sie ogarnia jakis jezyk czy wymordowac te 3 lata? Jaka jest wieksza szansa na znalezienie pracy? Dzieki z gory za odp (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ten post edytował Niveri 17.10.2015, 15:54:48 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 160 Pomógł: 27 Dołączył: 22.09.2008 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeszcze coś ode mnie. Ja chodziłem na studia inżynierskie, na każdej przerwie, wykładzie uczyłem się programować. Poziom na uczelni również był mizerny, ale okazało się, że przyswoiłem trochę C, C++ i baz danych, które już zaczynają owocować. Nigdy nie wiesz, co będzie na drugim, trzecim roku. Radzę Ci zostać, a czas który poświęcisz uczęszczaniu na zajęcia podziel sobie tak, by nie zaniedbać zbytnio nauki na uczelni, oraz by mieć możliwość poprogramować trochę dla siebie. I pamiętaj - jeżeli idziesz na inżyniera - staraj się skierować pracę inżynierską na swój problem (np. zaproponuj temat promotorowi). To pomoże Ci nauczyć się jeszcze jeszcze i jeszcze więcej. Sam tak zrobiłem i jestem zadowolony.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 08:27 |