![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra koniec sielanki (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
http://blog.piotrows.pl Proszę o wytykanie błędów, możliwych poprawek, fame, bluzgi, wszystko mile widziane. Każda rada będzie nie ocenione i przydatna. Całość zakodowana przeze mnie więc cudów na polu html się nie spodziewać (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Blog przeniesiony z .... brrr... WP.... na Laravel 5.1 Wydajność wg. mnie jest nieporównywalnie dużo większa i o to mi chodziło. Bez zbędnych śmieci. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co powiesz na stronę stylu spis treści? Wyglądałoby to tak: data - tytuł wpisu I tak po np. 100 wpisów / strona Podstrona Sitemap też daje radę. Często tak mam, że gdy trafiam na jakiś wpis z wyszukiwarki to jak już jestem na nowo-zobaczonym blogu to chcę przejrzeć czy przypadkiem jeszcze tu jest coś ciekawego. Przeglądanie tylko za pomocą jednego przycisku po 10 wpisów na stronie powoduje, że po trzeciej przestaję. Rzut okiem na "spis treści" jest bardzo pomocny. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 19:44 |