![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra koniec sielanki (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
http://blog.piotrows.pl Proszę o wytykanie błędów, możliwych poprawek, fame, bluzgi, wszystko mile widziane. Każda rada będzie nie ocenione i przydatna. Całość zakodowana przeze mnie więc cudów na polu html się nie spodziewać (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Blog przeniesiony z .... brrr... WP.... na Laravel 5.1 Wydajność wg. mnie jest nieporównywalnie dużo większa i o to mi chodziło. Bez zbędnych śmieci. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
KsaR chyba mnie nie zrozumiałeś.
Chodzi o dedykowaną stronę gdzie będą tylko daty i tytuły (mogą być pogrupowane np. datami, kategoriami itd). Poza tym Dla mnie taka forma Archiwum nie niesie żadnej treści. Co mi po datach, ja szukam contentu. To content jest kluczem a nie to kiedy został napisany/ Co do argumentu odciążenia serwera to tu bym się nie martwił (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Paginacja wpisów jest w cache więc obciążenie prawie zerowe (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Co do częstości wydawania wpisów. To opisałem w poprzednim poście. I dalej twierdzę że jestem nie przekonany co do archiwum (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 77 Dołączył: 6.09.2008 Skąd: Miechów / Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi o dedykowaną stronę gdzie będą tylko daty i tytuły (mogą być pogrupowane np. datami, kategoriami itd). Jak dla mnie pomysł całkiem zacny (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Osobiście też nie trawie tego typu archiwum. Jak byś dodał sortowanie według daty lub kategorii (tak jak napisałeś) to każdy byłby zadowolony. Osoba, która szuka po dacie znalazła by okres, który ją interesuje. Natomiast sortowanie po kategoriach umożliwi przeglądnięcie wpisów według konkretnego tematu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ewentualnie można się też pokusić o sortowanie według tytułów wpisów (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 07:35 |