![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 0 Dołączył: 22.12.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam mały problem z RecursiveDirectoryIterator + RecursiveIteratorIterator. Otóż na localhoście(Windows + PHP Version 5.6.11) sortuje mi pliki w inny sposób niż na linuksie(PHP Version 5.5.24). Czym to jest spowodowane? Mianowicie chodzi mi o includowanie plików, które zawierają namespace w swojej strukturze i chciałbym ustalić ich kolejność wczytywania, jak mogę tego dokonać?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 0 Dołączył: 22.12.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Na pewno bym tego dokonał. PHP zrobiłby standard dla RecursiveIteratorIterator gdyby ktoś im to zgłaszał. Widocznie innym nie przeszkadza to jak mają posegregowane gdyż używają tej funkcji w innych celach.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 915 Pomógł: 210 Dołączył: 8.09.2009 Skąd: Tomaszów Lubelski/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba od zara dziejów naciskając ctr+v kopiowało się pliki. Nie.Kolego jeśli w tym samym systemie robię tą samą akcję co jakiś czas to oczekuje takiej samej odpowiedzi! A w tym przypadku widać wyraźnie jakim nieudolnym systemem jest PHP. Przecież ty robisz to na dwóch innych systemach, a same systemy mogą też używać różnych systemów plików (pewnie nawet nie wiesz co to jest).Musisz się jeszcze trochę nauczyć jak działają komputery, bo jedynym nieudolnym to jesteś Ty. Na pewno bym tego dokonał. Taaaa :-)PHP zrobiłby standard dla RecursiveIteratorIterator gdyby ktoś im to zgłaszał. Widocznie innym nie przeszkadza to jak mają posegregowane gdyż używają tej funkcji w innych celach. Zgłoś im, zobaczymy co odpowiedzą (bez wysyłania wiem co). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 00:35 |