![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 0 Dołączył: 22.12.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam mały problem z RecursiveDirectoryIterator + RecursiveIteratorIterator. Otóż na localhoście(Windows + PHP Version 5.6.11) sortuje mi pliki w inny sposób niż na linuksie(PHP Version 5.5.24). Czym to jest spowodowane? Mianowicie chodzi mi o includowanie plików, które zawierają namespace w swojej strukturze i chciałbym ustalić ich kolejność wczytywania, jak mogę tego dokonać?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 0 Dołączył: 22.12.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Może być - tutaj penie masz słuszną rację. Więc w takim wypadku PHP powinno naprawić ten błąd i zrobić standard dla Win i Unix.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 285 Pomógł: 37 Dołączył: 18.12.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba od zara dziejów naciskając ctr+v kopiowało się pliki. Jeśli zara miało znaczyć zarania, to zapewne tak, zwłaszcza w DOS. Może być - tutaj penie masz słuszną rację. Więc w takim wypadku PHP powinno naprawić ten błąd i zrobić standard dla Win i Unix. Ja myślę że, zamiast tracić czas na tak nieudolne twory jak PHP, powinieneś napisać własny interpreter, postawić go na własnym serwerze WWW, stojącym na Twoim autorskim OS. Może jeszcze udałoby Ci się udoskonalić architekturę procków... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 01:32 |