![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: K-ce Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
jak wiadomo PiS jest za wprowadzeniem kary śmierci co wy o tym myślicie? ja jestem za . do GAZU z mordercami i pedofilami itp...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 636 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(kszychu @ 2004-07-12 14:14:56) 3. nie powiem ani tak ani nie, spytam tylko: czy potrafiłbyś pociągnąc za spust/pociągnąć wajchę/odkręcić kurek/etc.? Tez taka mysl mi przyszla, zeby ja napisac jak tylko zobaczylem topic... Jednak taka decyzje nie podjela by jedna osoba... Pewnie to by byl sztab sedziow, prokuratorow, az na koncu sam kat... Mysle, ze wiekszosc z nich miala by poczucie winy, przeszla by im przez glowe ta mysl, chwila zawahania... Chociaz czasem jedna osoba mogla by zdecydowac o czyims losie w sytuacji "remisu" za i przeciw... Nie chcial bym byc taka osoba... Mozna by zwariowac... Naciski z gory... Niewygodne sytuacje itd... Cytat(Sh4dow) A jak chcie zabijac ich? gaz? trucizna? stryczek? kulka w glowe? zaglodzenie? spalenie? Zawsze sie znajda tacy ktorzy beda przeciwni ktorejs z tych kar bo to niechumoanitarne. Tu jest opisana metoda jaka podobno uzywaja w USA... Osobiscie czulem niesmak czytajac to.... Cytat(Zepco) Moim zdaniem powinni wrócić do kary, która była stosowana dawniej w Polsce, czyli wieszanie na szubiennicy w miejscu publicznym. Tak w ramach kontynuacji tradycji narodowych dorzuce, ze nabijanie na pal tez bylo stosowane w Polsce... Cytat(invx) jestem za, ale tylko w tedy, kiedy dana osoba, po raz kolejny popelnia dany czyn karalny, kiedy ne ma szans na resocjalizajce jej. Ale i tak ktos musi zadecydowac czy sie da przeprowadzic resocjalizacje czy nie... Cytat(kubatron) Powody: "Więźniowie żyją za pieniadze podatników, i mają bardzo duże wygody tak jakby żyli na wolności" To niech odpracuja koszty swojego utrzymania... Kiedys w tv lecial taki flim dokumentalny o amerykanskich wiezieniach, w ktorych musieli na siebie zarabiac... Cytat(Sh4dow) Mamy robic Reality Show Najblizsze reality show moze byc przy ewentualnej egzekucji Saddama... PS. Skoro da sie kupic ustawe ciekawe czy by sie dalo kare smierci... Ten post edytował Paul 12.07.2004, 22:17:05 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 00:37 |