![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 520 Pomógł: 102 Dołączył: 15.07.2014 Skąd: NULL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To brzmi tak głupio że aż muszę się zapytać:
Slyszal ktos moze o praktykach ale "zdalnych"(przez neta)? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Interesują mnie wszelkie informacje o tym (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ten post edytował KsaR 24.09.2015, 19:00:08 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 46 Dołączył: 31.07.2009 Skąd: A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pokaz kod to ci powiemy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 520 Pomógł: 102 Dołączył: 15.07.2014 Skąd: NULL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pokaz kod to ci powiemy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jestem w trakcie programowania małego bloga, Ale nie wiem czy za mały by się nie okazał (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Poki co jeszcze nawet nie ostylowany, nie przetestowany. Ale jak zrobie to moge na GitHuba wrzucić. Hikaryu: Tak jak pisałem: zdalne, przez neta. A dwa: "Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 50 Dołączył: 15.07.2014 Skąd: Świecie nad wisłą" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) -- Dobra jednak bloga nie wrzuce na GH bo bym musial troche pozmieniac, ale np. install.php bloga taki, jeszcze nie testowalem:
Taki byle jaki bo na 2 requesty bedzie (dodanie bazy, dodanie admina - zarejestrowanego). + jeszcze trzeba by PDO zaincludować. Hmmm, lub tez taki inny (ktory koloruje literki, oraz podaje bbcode) robiony na szybko bo tylko do jednorazowego użytku. Takze spacje, nowe linie itd tez bbcoduje (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , oraz nie sprawdza jaki poprzedni kolor... ale serio do 1x uzytku..
Tu mysle ze lepiej by bylo na checkboxach ale tak jw. Pisalem. Więc jak cos więcej to lepiej zapytać, bo ja zazwyczaj robie krotkie.. I nie ma wtedy co oceniac. A jak dlugie to zwyczajnie nie daje bo mi zalezy na tym ze duzo czasu poswiecilem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ten post edytował KsaR 28.09.2015, 03:59:25 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 02:15 |