![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: K-ce Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
jak wiadomo PiS jest za wprowadzeniem kary śmierci co wy o tym myślicie? ja jestem za . do GAZU z mordercami i pedofilami itp...
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 569 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja osoboscie nie wierze w Biblie i pismo swiete, takze nie wierze z "Stwórce", którego wiekszosc na tym forum nazawala by "Bogiem". Ale zyje wsrod was i moje wartosci moralne sa podobne. Wiec teraz postawcie sobie na szalach takie wartosci.
Po jednej, oszczednosc, bo podatnicy, czyli My bezposrednio lub posrednio, placimy za zycie skazancow, zamiast przeznaczyc dla tych co potrzebuja prawdziwej pomocy. Do tego dajcie ludzi ktorzy popelnili najciezsze zbrodnie, Morderstwa, masakry, pedofilia, gwalty. Po drugiej mozecie dac tylko jedno, Czy dal wam ktos prawo decyzji o czyjms zyciu? Wiem ze mordercy o tym nie mysleli, ale mamy stac sie tacy jak oni? Decyzje sami podjmujecie. Ale kto w naszym "dziwnym" panstwie ma decydowac o smierci? Mamy robic Reality Show i glosowac smsami ? Czy komus podarujemy taka wladze, biorac pod uwage ilosci spraw korupcyjnych w polsce? Bylo pytanie czy potrafilbys posiagnac za spust. Ja odpowiem ze tak, pociagnac spust jest bardzo prosto, nawet miezac w czlowieka. Ale jakia masz pewnosc ze naprawde trzeba? A jak chcie zabijac ich? gaz? trucizna? stryczek? kulka w glowe? zaglodzenie? spalenie? Zawsze sie znajda tacy ktorzy beda przeciwni ktorejs z tych kar bo to niechumoanitarne. PiS nie sadze ze mial by szanse przeglosowac to. A jesli to jest kraj rzeczywiscie katolicki, to nie ma takiej mozliwosci. Temat troche kontrowersyjny tak samo jak aborcja czy eutanazja. Wiec poroponuje raczej go zostawic, niz wdawac sie w dalsza polemike. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 00:42 |