![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 379 Pomógł: 45 Dołączył: 30.06.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Który telefon wybrać?
1) Samsung Galaxy J1 2) Sony Xperia E4 3) Sony Xperia E4g 4) LG Leon 4G LTE 5) LG Spirit 4G LTE |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 379 Pomógł: 45 Dołączył: 30.06.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
@tomsi jak juz kupisz, to daj znać jak się sprawuje. z gory dziekuje. Używam go od soboty, czyli 4 dni. Jak na razie jest wszystko ok. Baterię ładowałem na 100 % w nocy z sobotę na niedzielę i teraz mam 64% (trochę zabawy z poznaniem telefonu, odsłuchiwanie melodyjek i dźwięków do ustawień, sprawdzanie połączeń internetowych, takiej ogólnej zabawy z telefonem bez jakiś wielkich obciążeń dla baterii). Telefon śmiga super, ale fakt jest też taki, że nie instalowałem na razie dodatkowych aplikacji. Aparat jak to aparat (co prawda nie zgrywałem jeszcze zdjęć do komputera), ale wydaje się, że zdjęcia są spoko, nie wymagam jakiejś kosmicznej jakości. Oczywiście kupiłem sobie szkło hartowane na wyświetlacz. Jak na razie z nieprzyjemnych rzeczy jaka mnie spotkała z tym telefonem to makabrycznie krótki kabel do ładowania. Denerwuje mnie też trochę system powiadamiania o SMS oraz nieodebranych połączeniach. Dioda, która o tym informuje, jak dla mnie, słabo spełnia swoje zadania (rzadko miga i jest mała). Po odblokowaniu telefonu też te ustawienia są inne niż w dotychczasowych używanych przeze mnie telefonach firmy Nokia, ale myślę, że to kwestia przyzwyczajenia bądź znalezienia jakiejś fajnej aplikacji. Pozdrawiam Ten post edytował tomsi 16.09.2015, 20:21:57 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 02:54 |