![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 3 Dołączył: 13.07.2009 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
na wstępie - starałem się szukać ale nie wiem nawet jak sformułować dobre zapytanie. Chcę wykorzystać ten skrypt do dodawania składników do przepisów. Zasady jakie mnie interesują to: dynamiczne dodawanie inputów (start od jednego), autocomplete z bazy danych z opisem w dwóch językach oraz zblokowanie aby można było dodać tylko jeden składnik do jednego inputa. Skrypt:
Moje główne pytanie brzmi: Jak mogę spowodować aby #project był dynamiczny - pasował do inputów z id: project1, project2... project999 Jak pobierać dane z bazy do skryptu mnie więcej wiem, więc to nie jest problem. Kwestię dynamicznego dodawania inputów rozwiązałem następująco:
Z góry dziękuję za pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 3 Dołączył: 13.07.2009 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nic nie zrozumiałem :-/
Ja w tych tematach jestem całkowicie zielony. Niema możliwości podstawienia czegoś podobnego do z-tki "+(z)+" pod id #project ? Zminimalizowałem kod autocomplete do minimum, ale gryzie się - a raczej nie działa - z dynamicznym dodawaniem inputów. Nowy AutoComplete:
Teraz tylko class="autoc" w input'cie i powinno działać... ale nie działa :-// Tzn. działa do chwili podpięcia dynamiki dodawania inputu :-/// |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 04:40 |