![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 25.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Czy istnieje gdzieś gotowy spis marek aut z podziałem na model i typ aby można było dodać do bazy. Piszę stronę z ogłoszeniami motoryzacyjnymi i jeśli będę musiał dodawać ręcznie to nie realne abym dodał wszystkie i jeszcze z podziałem na osobowe, dostawcze itd... Wiecie czy istnieje coś takiego ? Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 46 Dołączył: 31.07.2009 Skąd: A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
napisz skrypt w curl i zaciagnij z jakiegos serwisu ogloszeniuowego ;p
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 33 Dołączył: 8.09.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
napisz skrypt w curl i zaciagnij z jakiegos serwisu ogloszeniuowego ;p nie ma serwisu ogłoszeniowego, w którym są dostępne wszystkie modele z różnymi egzemplarzami silników. Pracuję w firmie, która sprzedaje części do samochodów w kilku krajach europy, głównym kanałem sprzedaży jest ebay. W jego przypadku, aby dodać listę compability do aukcji, należy podać tzw ktype, jest to index modelu brany z tecdoc. Cała baza jest na prawdę spora... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 08:22 |