![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki problem. Jest sobie strona z logowaniem napisana w php. Otrzymuje ona miedzy innymi zmienna $nick. Oto kod tej strony:
teraz jezeli haslo jest poprawne to zalaczony jest plik zalogowany.html, ktory sklada sie z 3 ramek. Jedna z tych ramek jest plikie php ktora potrzebuje zmiennej $nick aby poprawnie dzialala... niestety zmienna nie jest przekazywana. Nie wiem dlaczego. Nie wiem czy zle zadeklarowalem sesje czy co sie stalo... niestety nie kombinowalem z tym bo na sesjach wogole sie nie znam i nie mam pojecia nawet jak to inaczej zrobic. Oto kod pliku zalogowany.html: Oto kod pliku statystyki.php :
Nie wiem czy jest mozliwe aby ta zmienna $nick zostala wogole przekazana. W kazdym razie blad jaki sie wyswietla jest nastepujacy: Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/ertai/public_html/GRA/statystyki.php:2) in /home/ertai/public_html/GRA/statystyki.php on line 3 Jezeli ktos chce zobaczyc to na zywo ![]() -------------------- "Was that it?" - Ertai
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"Cannot send session cookie - headers already sent..." wpisz to w wyszukiwarce i odpowiedz masz pewna...
-------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 14:36 |