![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 16.08.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Trochę poczytałem o obiektowym programowaniu i staram się stawiać pierwsze kroki, nie wiem czy robię dobrze i czy idę w dobrym kierunku więc mam do was prośbę o wskazanie mi moich błędów, przedstawiam wam mój projekt slidera. Slider Codepen |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 16.08.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm..
Czyli, jeżeli potrzebuję javascript do pojedynczych rzeczy na stronie typu slider, proste animacje to lepiej używać jquery. Oprócz slidera(mam jeszcze jeden pomysł na zakodowanie go w inny sposó(IMG:style_emoticons/default/cool.gif) planuję także napisanie prostego messengera w przeglądarce(dodawanie kontaktów, konwersacje, konferencje), w takim już większym projekcie powinienem się kierować pod jakiś framework js(np. backbonejs?) lub w czystym js napisać od początku swój "system"? Będę wdzięczny za odpowiedź czy dobrze rozumuję (IMG:style_emoticons/default/brzydal.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 07:55 |