![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 128 Pomógł: 0 Dołączył: 3.11.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, co zrobic, aby dla 1 osoby ( admin glowny ) wyswietlal sie link
"Panel Admina" ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 128 Pomógł: 0 Dołączył: 3.11.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A no, dodalem te sredniki, ale mam jeszcze jedno pytanie.
Jezeli mam np. konto login sign haslo sign to co zrobic, zeby to one bylo administratorem, a drugie pytanie to dlaczego wyswietla mi tutaj text dla wylogowanego, a nie zalogowanego :-) Bardzo dziekuje ci, że mi pomagasz :-) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 520 Pomógł: 102 Dołączył: 15.07.2014 Skąd: NULL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A no, dodalem te sredniki, ale mam jeszcze jedno pytanie. Jezeli mam np. konto login sign haslo sign to co zrobic, zeby to one bylo administratorem, a drugie pytanie to dlaczego wyswietla mi tutaj text dla wylogowanego, a nie zalogowanego :-) Bardzo dziekuje ci, że mi pomagasz :-) Hmm if (isset($_SESSION['userId'])) Sprawdzi czy istnieje sesja zalogowanego uzytkownika. Update do bazy.. Pisalem juz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Zakladam ze `userId` 1 to twoje konto, tak czy inaczej to wzor, jak nadal masz do tego pytania to musisz zajrzec do google "mysql update przykłady", napewno coś znajdziesz po polsku. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 05:08 |