![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 138 Pomógł: 0 Dołączył: 7.01.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Potrzebuje wysłac około 10 -20 tyś emaili. Prosze mi podpowiedziec jak to najlepiej zrobić, żeby nie zabić serwera. Hosting mam na serwerze www.nq.pl tu gdzie to forum. Emaile trzba dzielić na paczki? Jakie ilości emaili są optymalne? Czy olecicie jakas gotową klase do rozsyłania emaili? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 173 Pomógł: 1 Dołączył: 4.05.2010 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
WItam,
Mam do tego system jak coś. Cron wysyła co określoną liczbę minut losową liczbę maili z losowego przedrostka z losowym opuźnieniem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 138 Pomógł: 0 Dołączył: 7.01.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
WItam, Mam do tego system jak coś. Cron wysyła co określoną liczbę minut losową liczbę maili z losowego przedrostka z losowym opuźnieniem. a co to za skryopt jest? mozna troszke wiecej info? Zasada jest taka ,ze trzeba po prostu co pewien czas po trochu wysyłać kilka emaili? Ten post edytował starterrrrr 12.08.2015, 17:33:43 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 16:31 |