![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Napisałem taką klasę logowania użytkownika w systemie. Nie jest jeszcze skończona, ale chciałem prosić o ewentualne wskazanie błędów w w/w kodzie, ponieważ dopiero zaczynam OOP w php.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 0 Dołączył: 22.12.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dokładnie też to zauważyłem. Jeszcze Comandeer próbuje pomagać sensownie a nospor i ten damonsson to już kpina z pomagania. Dlatego wolę o 100% stackoverflow.com tam wyjaśnią i pomogą bez pierdzielenia. Najlepszy jest text który tutaj powtarzają na okrągło: Nie wymyślaj koła na nowo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . A dlaczego mam nie wymyślać? Bo może większość wymyślonych kół jest kwadratem! Jeśli nie należy wymyślać koła na nowo to powinniście jechać do mechanika aby wam zmienił koła w samochodzie na te z epoki BC czyli kamienne. prosty przykład: jeśli wezmę gotowe koło i mi się zepsuje to będę musiał pytać się wynalazcy jak je naprawić a gdy to ja osobiście zrobie sobie koło wtedy będę wiedział gdzie co i jak.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 520 Pomógł: 102 Dołączył: 15.07.2014 Skąd: NULL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Offtopując.
Dokładnie też to zauważyłem. Jeszcze Comandeer próbuje pomagać sensownie a nospor i ten damonsson to już kpina z pomagania. Nie że coś, tylko TY NIE CZYTASZ Z UWAGĄ. Widziałem kilka twoich tematów to się dziwie że ci perm-bana nie dali, bo to już ponad trolowanie chyba; Piszą ci, a ty jesteś leniwy i wolisz mieć na tacy podane do stołu, nie dając żadnego wkładu bo myślisz że tak będzie najlepiej, a prawda taka że tak się nigdy nie poprawisz w programowaniu tylko stale będziesz na jednym poziomie. Musisz więcej sprawdzać/weryfikować. Ktoś ci pomaga to to uszanuj i kieruj sie wskazowkami zamiast czekac na lepsza odpowiedz (nie wiadomo po jakim czasie), "na tacy". 2. Co do reszty, nie ogarniam tego waszego koła na nowo, Ktoś chce cos zrobic to niech robi. Gdyby kazdy tak samo myslal to juz by nic nowego nie było, bo po co? Po co laczyc sie z baza kolejny raz? Przeciez to kolo na nowo.. Po co dawac kolejny if? Przeciez to kolo na nowo.. Itp. Rozumiem ze kilka projektow sie wybilo znacznie, i wspiera je byc moze setki osob. Ale to nie oznacza zeby ktos nie probowal czegos zrobic po swojemu.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 20:09 |